Αρχική Σελίδα

Hunan Hi-soon Supply Chain Co. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιο καθιερώθηκε τον Αύγουστο του 2014, και τα κύρια προϊόντα του είναι μπαταρίες δύναμης NiMH για τα αυτοκίνητα. Η περίοδος κατασκευής εργοστασίων & προετοιμασιών παραγωγής διάρκεσε για 2 έτη και τέθηκε επίσημα σε λειτουργία στα τέλη του 2016. Αυτή τη στιγμή, η ικανότητα παραγωγής είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό, που συνδέονται με τη ζήτηση στην αγορά, τα σχέδια επιχείρησης για να επεκτείνουν τη δεύτερη φάση του προγράμματος. Το πρόγραμμα αναμένεται για να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία το 2020, και θα ικανοποιήσει την εκρηκτική ζήτηση της υβριδικής αγοράς οχημάτων στο μέλλον.
  Δεδομένου ότι ο έλεγχος γίνεται όλο και περισσότερο αυστηρός, και οι πιό αυστηρές απαιτήσεις επιβάλλονται το σε ολόκληρο σύστημα της νέας αγοράς ενέργειας για τα αυτοκίνητα, εστιάζουμε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας προστασίας του περιβάλλοντος και καταβάλλουμε ενεργά περισσότερες προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και τη νέα ενεργειακή βιομηχανία. Μεγάλη συμβολή.

   

   

 • Ε & Α

  Τώρα το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με τη γραμμή παραγωγής automativ, οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους μας είναι από το τμήμα διαχείρισης και Ε&Α που μας κάνει ένα συνεχές motiation στη βελτίωση της τεχνολογίας και της ποιότητάς μας.

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Aaron Xiang

Τηλ.:: 008615675823200

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)