Αρχική Σελίδα

Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

1
Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Ενέργεια Hyno, γεια-σύντομα
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2015
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Hunan γεια-σύντομα η Co. αλυσιδών εφοδιασμού, ΕΠΕ, είναι ο καλύτερος προμηθευτής σας προϊόντων ενεργειακής αποθήκευσης με την τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και την εγγυημένη απόδοση.
Γεια-σύντομα αφιερωμένος στη νέα ενεργειακή βιομηχανία και παρέχει στο τέλος - χρήστες μια παγκόσμια ενεργειακή λύση. Η επιχείρηση έχει αφιερωθεί στην υβριδική δύναμη για 20 έτη και καθιέρωσε μια αλυσίδα πλήρης-βιομηχανίας από τα προηγμένα υλικά ενεργειακής αποθήκευσης, προηγμένη μπαταρία, αυτοκινητικό ενεργειακό πακέτο μπαταριών, στο υβριδικό αυτοκινητικό σύστημα συνελεύσεων, το σύστημα ανακύκλωσης μπαταριών και τις υβριδικές αυτοκινητικές διαδικασίες για να εξυπηρετήσει τις κατασκευές οχημάτων και να τελειώσει - χρήστες. Η υβριδική μπαταρία Nimh αυτοκινήτων ως ένα από το σημαντικό προϊόν μας έχει εξυπηρετηθεί περισσότερα από 100.000 υβριδικά οχήματα επιβατών στις ηπείρους
Εκτός από τη βιώσιμη κοινωνική αλλαγή, πιστεύουμε παθιασμένα στη εξυπηρέτηση πελατών, που παρέχει στους υπαλλήλους μας την κατάλληλη κατάρτιση και τη γνώση, και την παραγωγή των υψηλότερων ποιοτικών προϊόντων. Είμαστε θετικό 100% που κάνουμε τον κόσμο μια καλύτερη θέση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hunan Hi-soon Supply Chain Co.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Aaron Xiang

Τηλ.:: 008615675823200

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)